Tasoite ja maalaus Virolainen Oy

Maalausurakointi

Palvelut

Maalaus-
urakointi

Maalausurakointi on ollut ydinaluettamme koko olemassaolomme ajan. Olemme suorittaneet vuosien varrella lukuisia erilaisia ja erikokoisia maalausurakoita. Maalausurakoissa laskemme aina tarjouksen suunnitelmiin perustuen ja pyrimme tekemään aina tilaajalle, kokemukseemme perustuen, mahdollisimman todenmukaisen tarjouksen. 

Ymmärrämme, että rakennustyömailla toimiminen on yhteistyötä ja pyrimme omalla toiminnallamme edesauttamaan myös muiden ammattiryhmien työn edistyvyyttä. Pyrimme myös tuomaan tilaajalle esiin omia näkökulmiamme, joilla mahdollisesti edesautettaisiin kokonaisuuden edistystä. Näissä asioissa valttimme on vuosikymmenien historia ja kokemus maalausurakoinnista. Referenssejämme ovat lukuisat kauppakeskukset, koulut, sairaalat ym. julkiset toimitilat Kanta-Hämeessä, Varsinais-Suomessa, Pirkanmaalla sekä Uudenmaan maakunnissa.

Maalausurakoinnissa palvelemme tyypillisesti eri tilaajia mm. rakennusliikkeet, kunnat, asunto-osakeyhtiöt ja yritykset.

Kuvia vuosien varrelta.

Tässä kuvia toteuttamistamme kohteista. Kiinnostuitko? Ota yhteyttä, niin kerromme lisää.

Ruiskumaalaukset omassa maalaamossa.

Esimerkiksi erikoisosien maalaamiseksi arkkitehdin määrittelemään sävyyn tai vaadittaessa pinnalta parempaa laatua, kuin työmaaoloissa voidaan saavuttaa.