Tasoite ja maalaus Virolainen Oy

Ulkona

Palvelut

Ulkona

Ulkona suoritamme kaikentyyppisien rakennuspintojen huolto- ja ensimaalauksia. Olipa rakennus vanha tai uusi, puuverhoiltu tai rapattu niin meihin voi ottaa yhteyttä. Rakennuksien huoltomaalaus on tärkeä toimenpide ja sen toteuttamisessa ei kannata odottaa liian pitkään. Monesti riittävän aikaisella huoltomaalauksella saadaan rakennuksen ulkoverhoukselle huomattavasti lisää elinikää ja säästytään huomattavasti kalliimmalta remontilta lähitulevaisuudessa. Ulkopinnat sokkelista kattoon toimivat rakennuksen ulkovaatteina ja niihin kannattaa panostaa. Ulkotöissä, kuten sisätöissäkin, kannattaa ottaa yhteys ammattilaiseen, jotta lopputuloksesta tulee laadukas, oikeanlaisilla menetelmillä sekä materiaaleilla tehty ja rakennuksen kannalta terveellinen.

Käsitelty sokkeli viimeistelee rakennuksen ulkonäön.

Se myös sallii kosteuden poistumisen rakenteesta, mutta ehkäisee uuden pääsyä rakenteeseen.

Hyvä tietää

Puuverhoilu

Puuverhoilujen huoltomaalausikään vaikuttavat eri asiat mm. rakennuksen sijainti, ilmansuunta, käytetty tuote. Vanhoillekin puuverhouksille voi saada lisää elinvuosia huomattavasti kun valitsee oikeantyylisen tuotteen. Huoltomaalausta ei kannata venyttää liian pitkään vaan tarkkailla julkisivujen kuntoa ja suorittaa huoltokäsittely riittävän ajoissa. Muussa tapauksessa edessä saattaa olla huomattavasti mittavampi huoltokäsittely tulevaisuudessa. Huoltokäsittelyssä ei myöskään välttämättä tarvitse maalata koko rakennusta, vaan esimerkiksi pelkkä etelänpuoleinen julkisivu saattaa riittää.

TUOTTEET

Ulkomaalaus

Laadukkailla tuotteilla tehdyt ulkoverhoukset kestävät pitkään. Sekä niiden huoltomaalausväli harvenee.  Kuvan puuverhouksen maalauksesta kulunut 13 vuotta.

Ulkomaalauksessa käytämme erittäin kestäviä maaleja, jotka sietävät hyvin Suomen vaihtelevia sääolosuhteita ja kovaa kulutusta.

Ammattilaisen kädenjälkeen kannattaa luottaa.