Tasoite ja maalaus Virolainen Oy

Sisustus ja kalusteet

Palvelu

Sisustaminen

Sisustaminen tehosteseinien avulla on jatkuvasti muuttuva muoti ja makuja on niin monia, kuin on ihmisiäkin. Tehosteseinissä voidaan todeta, että vain mielikuvitus on rajana. Eri värejä ja työtapoja yhdistelemällä on mahdollista luoda moniulotteisia seinäpintoja. Seinäpinta voi olla vaikka magneettinen jos haluaa, että voi kiinnittää papereita magneeteilla maalatun seinän päälle. Tehosteseinissä on syytä pitää aina mielessä, että jokaisella tekijällä on oma kädenjälki ja yhtä ja oikeaa tapaa ei ole. Meiltä voi tiedustella erilaisien tehosteseinien tekemistä jos itseä askarruttaa työhön ryhtyä tai omalle ajalle on tärkeämpää käyttöä.

Toteutamme myös upeita seinäpintoja.

Tässä muutama esimerkkiseinä meidän toteuttamina.

HYVÄ TIETÄÄ

Tehosteseinä

Tehosteseiniä suunnitellessa kannattaa pitää järki kädessä. Jos selkeää visiota ei ole mielessä, ei kannata väkisin keksiä jotain. Monesti vähemmän on enemmän ja jo pelkällä maltillisella värinvaihdolla saattaa saada juuri tarvittavan pienen säväyksen. Kannattaa myös pitää mielessä elämisen vaikutukset. Moni tehosteseinä saattaa olla pinnaltaan melko arka ja myöhemmin hankala korjata. Eli mahdolliset elämisen jäljet on hyväksyttävä tai sitten kannattaa toteuttaa toisentyylinen seinä. Ammattilainen osaa auttaa näissä valinnoissa.

Joskus tunteellekin pitää antaa arvoa. Meiltä voi tiedustella myös vanhojen kalusteiden tai ovien/ikkunoiden kunnostusta ja maalausta. Myös mahdollisten erikoisempien sisustusratkaisujen ns. custom työstä voit kysyä meiltä!

Muutama esimerkki toteuttamastamme erikoistyöstä.