Tasoite ja maalaus Virolainen Oy

Sisällä

Palvelut

Sisätyöt

Sisätiloissa suoritamme kaikkien pintakäsiteltäviksi soveltuvien pintojen kunnostus- ja maalaustyöt. Arvioimme aina ensin tarvittavien pohjatöiden tarpeen ja teemme työn niin, että lopputuloksesta tulee mahdollisimman laadukas. Monesti kuulee sanottavan, että ”kaikki osaa maalata”. Totta tuossa on se, että kaikki osaavat maalata värin seinälle, mutta tasaista lopputulosta eivät kaikki osaakaan. Lisäksi sisämaalauksissa lopputuloksen laadun ja pitkäikäisyyden määrittelee monesti se mitä maalin alla on tehty ja tässä tarvitaan ammattitaitoa. Edes laadukas maalaus ei pelasta, jos pohjatyöt/tasoitustyöt ovat puutteelliset. Jos ollaan tekemisissä kosteuden kanssa alttiissa tiloissa, niin näissä on omat asiansa, jotka tulisi osata ottaa huomioon materiaaleja valitessa, jotta lopputuloksesta tulee pitkäikäinen. Näistä syistä kannattaa kääntyä ammattilaisen puoleen ja säästää oma aika itselle tuottavampaan toimintaan.

Korkealaatuinen maalattu pinta on asia jota voimme ylpeydellä katsoa.

Meillä sinua palvelee pettämätön ammattilaistiimi, joka koostuu osaavista maalareista ja tasoitemiehistä.

Hyvä tietää

Pohjakäsittely

Korkealaatuinen maalattu pinta on aina kokonaisuus joka koostuu pohjatöistä ja pintatyöstä. Huolimattomalla pohjatyöllä pilataan myös tuleva pinta.

Me ajattelemme aina kokonaisuutta ja pyrimme pohjatöissä aina jo mahdollisimman hyvään tasoon saadaksemme laadukkaan ja tasaisen/peilaamattoman lopputuloksen, jota voimme ylpeydellä katsoa.

HYVÄ TIETÄÄ

Pintatyöt

Hyvätkin pohjatyöt on mahdollista pilata puutteellisilla pintatöillä. Monesti puutteita on vääränlaisissa työvälineissä, rajauksissa sekä liian vähäisessä maalimäärän käytössä.

Ammattilainen osaa valita oikeat välineet ja oikeanlaisen työjärjestyksen, jolla varmistutaan siitä, että lopputulos on tasalaatuinen pinnanlaadultaan, sävyltään, että kiilloltaan.